Om Meg!

10 Januar 1996 kom en liten jente til verden. Hun var veldig liten, og tatt med keisersnitt ca. en måned for tidlig. Dette fordi moren til denne jenta var alvorlig syk. Men hun vokste raskt, og tok fort igjen de andre ungene på sin alder. De første årene av livet sitt bodde hun på østlandet, eller nermere sakt i vestby. Men etterhver fikk pappa'n til denne jenta en jobb i Lofoten, som også var hjemstede hans. Så da flyttet den lille familien på tre opp til Leknes. Hun trivdes her, begynte på skolen og fikk venner. Men dro ofte ned til Østlande på ferie for å møte den andre siden av familien. Hun var høy, hadde brunt hår og var sprudlende og glad som oftest. Hun fikk en lillesøster, og fire år etter fikk hun en til. Turning, piano og sang var noen av de tingene hun brukte tiden til på barneskolen. Men etter hvert begynte hun på ungdomsskolen og det ble for mye, så hun sluttet på alt. 

På ungdomskolen startet det litt skummelt. Hun kjente ikke så mange, og var, og er ganske sjenert. Men det gikk greit, for hun gikk jo i klasse med noen av sine bestevenner, og fikk fort en ny ganske god venn. Anette.Nå er hun en av jentas nermeste venner! Åttende gikk fort, og det gjorde niende også. Og denne jenta begynte i tiende for ikke så lenge siden. Der har hun det greit og trives om dagene. Til neste år skal hun begynne på videregående, og søke ST. Og jobbe videre på ønsket om å bli jurist. 

Noen av interessene hennes nå er foto, sang, klær, venner , data, sminke og andre ting som andre jenter generellt er opptatt av. Noen vil vel si at hun er annerledes en det det det kan virke som, siden hun er så sjenert. Men de fleste som kjenner henne vet at når jenta først snakker, er hun faktisk sprudlende og glad. 

Denne jenta heter Martine Torvund Martinussen og er 15 år, og er personen bak denne bloggen.

Hun har fordanret seg en del, ja! 

Anettekf

05.09.2011 kl.19:48

Kan ikke takke papsen din nok for at han fikk jobb i Lofoten så jeg fikk møte den fantastisk flotte jenta!

Josefine

10.09.2011 kl.23:23

Veldig flott skrevet ! :D

Skriv en ny kommentarMartineine

Martine Torvund Martinussen, 16, Leknes.Design by Anettekf
hits